Helhet är vår specialitet och skapar din trygghet

Vi gör det enkelt att driva webbshop

Mellanrummet är här för att göra det enkelt för dig. Vi behärskar hela processen från det att kunden tar första steget. Hela vägen via kundtjänst, underhåll, teknik, analys, lager/distribution och marknadskommunikation. Hela vägen tills kunden tar emot sin beställning och är en positiv upplevelse rikare.

Det betyder att du kan lägga all kraft på den företagsidé och den kärnverksamhet som du och ditt företag, din organisation eller din förening vill fokusera på och vidareutveckla.

Vi har inte tappat en enda kund de sista 13 åren

Vi kan med stolthet skryta med att vi inte har tappat en enda kund på grund av dålig service eller fel prismodell sedan våran start av Mellanrummet. Visst har några kunder försvunnit, men då är det på grund av konkurs eller försäljning av deras verksamhet till större bolag.

Vissa av våra kunder har mångdubblat sin omsättning sedan de påbörjat sitt samarbete med oss. Genom fokus på rätt saker så växer vi tillsammans!

Historia

Mellanrummet har varit igång sedan 2006. Vi har under vår tid varit med om en enorm förändring i marknaden för e-handel. Våra kompetenser i bolaget kommer från en mix av akademiker, formgivare och erfaren lagerpersonal.